Oranje-Wit 1 – Rooi 1

Datum wedstrijd: 12 mei 2019

Op zondag 12 mei 2019 stond er weer een buitenwedstrijd voor Oranje-Wit op het programma.
Deze wedstrijd op sportpark het Klaverblad in Leunen tegen Rooi.
Een ploeg waar Oranje-Wit het altijd lastig tegen heeft.

Het fluitsignaal klonk en Oranje-Wit pakte na een paar aanvallen de voorsprong op Rooi.
Dit was niet voor lang, want Rooi bleef in de achtervolging. Oranje-Wit wist van te voren dat Rooi een knokploeg was en hadden zich hierop voorbereid.
In de eerst paar minuten was het tempo nog aan de lage kant. Wel kwamen er van beide kanten genoeg kansen, maar die vielen niet.
Wel liep Oranje-Wit voor de rust uit tot een voorsprong van 5-2.

Na de rust kwam Rooi sterk terug. Ze kwamen steeds dichterbij en kwam op voorsprong (5-6).
Oranje-Wit moest nu ook laten zien wat voor kwaliteiten dat ze hadden en gingen er met z’n alle kei hard voor om de punten in Leunen te houden.
Dit pakt nog goed uit en Oranje-Wit krijgt nog een paar strafworpen mee en legt deze erin.
Maar weer blijft Rooi ons in de nek hijgen en blijven mee scoren.
De einduitslag is geworden 8-8.
De tijd was te kort om nog voor de volle winst te gaan.
Oranje-Wit staat nu op en derde plek in de ranglijst met hetzelfde aantal punten als Rooi alleen heeft Rooi een hoger doelsaldo.

Oranje-Wit gaat volgend weekend gewoon weer vechten voor de winst!
En deze wedstrijd vind plaats op 19 mei 2019 en word om 1 uur gespeeld in Groesbeek bij korfbalvereniging De Horst.
Natuurlijk hopen wij op support, want zonder supporters kunnen we het niet!