Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup is onderdeel van korfbalvereniging Oranje-Wit en is bedoeld voor meiden van 4 en 5 jaar oud. Ook meisjes die dit jaar nog 4 jaar worden kunnen zich opgeven. Zij mogen starten als ze 4 jaar zijn. Tijdens de bijeenkomsten van de Kangoeroe Klub gaan we op een speelse wijze kennis maken met korfbal. De kinderen krijgen géén korfbaltraining aangeboden maar basisvormen van bewegen (zoals lopen-rennen, werpen-vangen) en allerlei spelletjes en spelvormen.

De frequentie van de Kangoeroe Klup is aangepast aan de leeftijd van de kinderen. De meiden kunnen één keer per maand, op zaterdagochtend, naar de Kangoeroe Klup komen. De bijeenkomsten duren 45 minuten en starten om 11.30 uur. Komend seizoen staan 8 bijeenkomsten gepland. De bijeenkomsten lopen samen met het schooljaar. De bijeenkomsten vinden zowel binnen (in de speelzaal van de Meent) als buiten op het veld (Sportpark het Klaverblad) plaats.

9  januari

Sportpark Klaverblad/ Speelzaal de Meent

Sportpark Klaverblad

De kosten bedragen €30,00 per seizoen. Voor dit bedrag zijn kinderen lid van Oranje-Wit en met dit lidmaatschap direct verzekerd. Bij de start krijgen de leden een Kangoeroeklup shirt van de KNKV (Koninklijk Nederlands Korfbalverbond).
Uw kind mag instromen als zij 4 jaar is. Stroomt zij in januari of februari in, dan zijn de kosten €22,50. Kosten voor later instromen zijn: €15,00.

We zijn nog op zoek naar ouders die deze “maandelijkse” klup mee willen begeleiden. Laat het ons weten! Dit kan via email: bestuuroranjewit@hotmail.com  of via het antwoordstrookje.

Heeft uw kind zin om mee te spelen met ons?
Meld haar dan aan middels het antwoordstrookje! Het antwoordstrookje is hier te vinden: antwoordstrookje Kangoeroe Klup schooljaar 2020-2021.
Het aanmeldstrookje + € 30,00 inleveren bij Marieke Hendrix, Wisselhof 8, Leunen.

Voor vragen kun je contact opnemen met:
Marieke Hendrix 06-15503814 / Floor Wijers 06-34483728

Groetjes De Leiding