Kangoeroe Klup

Dit jaar gaan we weer starten met de Kangoeroeklup!!

De KangoeroeKlup is een onderdeel van korfbalvereniging Oranje-Wit en is bedoeld voor meiden van 4 en 5 jaar oud. Ook meisjes die dit jaar nog 4 jaar worden, kunnen zich dan alsnog aanmelden. Zij mogen starten als ze 4 jaar zijn. Tijdens de bijeenkomsten van de KangoeroeKlup maken we op een speelse manier kennis met korfbal. De kinderen krijgen geen korfbaltraining aangeboden, maar de basisvormen van bewegen (zoals lopen-rennen, werpen-vangen) en allerlei spelletjes en spelvormen.

De frequentie van de Kangoeroeklup is aangepast aan de leeftijd van de kinderen. De meiden kunnen één keer per maand, op zaterdagochtend, naar de Kangoeroeklup komen. De bijeenkomsten duren 45 minuten en starten om 11.30 u. Komend seizoen staan 6 bijeenkomsten gepland. De bijeenkomsten lopen samen met het schooljaar. De bijeenkomsten vinden zowel binnen (in de speelzaal van de Meent), als buiten op het veld (Sportpark het Klaverblad) plaats.

De data zijn als volgt:

Datum Locatie
30 oktober Sportpark Klaverblad
27 november Speelzaal de Meent
8  januari Speelzaal de Meent
5 februari Speelzaal de Meent
12 maart Sportpark Klaverblad/ Speelzaal de Meent
16 april Sportpark Klaverblad
21 mei Sportpark Klaverblad

De kosten bedragen €30,00 per seizoen. Voor dit bedrag zijn kinderen lid van Oranje-Wit en met dit lidmaatschap direct verzekerd. Bij de start krijgen de leden een KangoeroeKlup shirt van de KNKV (Koninklijk Nederlands Korfbalverbond). Uw kind mag instromen als zij 4 jaar is. Stroomt zij in januari of februari in, dan zijn de kosten €22,50. Kosten voor het later instromen bedragen: €15,00

We zijn ook op zoek naar ouders die deze “maandelijkse” klup mee willen begeleiden. Laat het ons weten als je hier interesse in hebt! Dit kan via email: vcoranjewit@hotmail.com of via het aanmeldstrookje.

Heeft uw kind zin om mee te spelen met ons? Meld haar dan nu aan middels het aanmeldstrookje (Aanmeldstrookje Kangoeroe Klup schooljaar 2021-2022)

Het aanmeldstrookje inleveren voor 10 oktober bij Anne Weijs, Houbenweg 7, Veulen of via de mail vcoranjewit@hotmail.com

De contributie (€30,00) dient overgemaakt te worden op rekeningnummer: IBAN: NL 14 RABO 0128 1026 59 t.n.v. KV Oranje-Wit.

Voor vragen kun je contact opnemen met: Anne Weijs (06-11659474)

Namens korfbalvereniging Oranje-Wit,

Anne Weijs