Voetbal- / Korfbalkamp

 

         

Leunen, 22 mei 2023

Beste jongens en meiden van SV Leunen en Oranje Wit,

Het is bijna zover: eindelijk weer een voetbal/korfbalkamp bij SV Leunen! Misschien is het je eerste kamp. Het kan ook zijn dat je in 2022 (en de jaren ervoor) al van de partij was. In deze brief leggen we graag uit wanneer we jou verwachten en wat je allemaal mee mag nemen.

JO9 tot en met JO15  en korfbal B,C,D en E
De jongens en meiden van JO9 tot en met J015 en korfbal Oranje Wit Team B,C,D en E  ontvangen wij graag (in voetbaltenue inclusief scheenbeschermers/korfbaltenue) op vrijdag 26 mei om 16.00 uur op het sportpark in Leunen.

Wij zorgen ervoor dat je rond 18:00 uur eten krijgt. Daarna volgt nog een heel avondprogramma. Zaterdag starten we met een ontbijt zodat je er die ochtend weer tegenaan kunt.

We vragen je om de volgende spullen mee te nemen:

 • Luchtbed, kussen, slaapzak en pomp voor luchtbed (als dit nodig is en je deze hebt)
 • Slaapspullen zoals pyjama en knuffel
 • Toiletspullen zoals tandenborstel, tandpasta en zonnebrand
 • Bidon voorzien van je eigen naam (hier drink je vrijdag en zaterdag water en/of ranja uit)
 • Warme kleding voor de avondactiviteit (deze is buiten)
 • Voetbalschoenen/korfbalschoenen en gewone sportschoenen
 • 2 sets sportkleding (op zaterdag word je mogelijk nat, eventueel petje of regenjas  
 • JO15 en Oranje Wit team B: neem je eigen tent mee! Je ouder mag natuurlijk helpen met de tent opzetten. Als je dat al eerder wil doen, laat dat ons dan weten. De tenten worden zaterdagochtend al weer vroeg door jou (al dan niet met hulp van je eigen ouder) afgebroken.

JO7 en JO8  en Oranje Wit team F
De jongens en meiden van JO7 en JO8 en Oranje Wit team F zien we graag op zaterdag 27 mei om 8.30 uur in sportkleding op het sportpark. Denk je eraan om ’s morgens thuis eerst te ontbijten?

Je mag de volgende spullen meenemen:

 • Reserve kleding (voor als je nat wordt)
 • Voetbalschoenen/korfbalschoenen en sportschoenen
 • Bidon voorzien van je eigen naam (hier drink je de hele dag water en/of ranja uit)
 • Zonnebrand en eventueel een petje (als de schijnt)

Einde kamp
Het kamp eindigt zaterdag voor de teams van SV Leunen met een lunch en voor de Korfbalteams hebben ze een lunch voor degene die zich hiervoor hebben opgegeven. Om 13.00 uur is de prijsuitreiking en huldiging van de teams. Je mag daarna weer opgehaald worden door je ouder(s).

Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom tijdens de prijsuitreiking

Aanspreekpunten ouders
Op vrijdag is Sharon Linskens (06 – 11460979) het aanspreekpunt voor ouders en op zaterdag Ben Voermans (06 – 51 62 44 84).  Aanspreekpunt voor de nacht is Roy Janssen 06 – 20603209.

Waardevolle spullen en drank
Tijdens het kamp ben je verantwoordelijk voor je eigen spullen. Wij adviseren je mede daarom om géén waardevolle spullen mee te nemen. Dat geldt ook voor telefoons. Drankjes die alcohol gerelateerd zijn, mag je niet meenemen naar het kamp. Wordt je betrapt op het hebben van alcohol dan moet je naar huis.

Wij hebben er heel veel zin in om met jou en al je voetbalvrienden, voetbalvriendinnen en korfbalvriendinnen er samen een gezellig weekend van te maken!

We zien elkaar snel!

Roy Janssen, Ben Voermans, Paul Spronck, Marian Willems, Inge van Tilburg, Sharon Linskens, Martine Hermans, Wendy Cornelissen, Sandra Loenen, Susan Berden, Wesley Schlechtriem en Niels Koenen.