VVO 1 – Oranje-Wit 1

Datum wedstrijd: 26 nov 2017

Doelpunten: Aniek Drabbels (4x), Janne Gellings (2x), Nathalie Loenen (2x), Steffie van Rooij (2x), Maureen Drabbels (2x), Jessica Klaassens en Dionne Drabbels

Afgelopen zondag speelden Oranje Wit in Hapert tegen VVO. Zij hadden net als Oranje Wit de eerste twee wedstrijden gewonnen in de zaalcompetitie. Beide ploegen gingen fanatiek van start , het was VVO die de score opende en op een 2-1 voorsprong kwam. Hierna was Oranje Wit aan de beurt, zij scoorde 5 maal achter elkaar waardoor met een 2-6 voorsprong de rust in werd gegaan.

Na rust was het weer VVO die als eerste scoorde echter hield Oranje Wit de regie in handen. VVO kon het snelle spel niet volhouden en er werd door Oranje Wit zes maal achter elkaar gescoord (3-12). Hierna maakte VVO hun vierde en laatste doelpunt van de wedstrijd. In de laatste paar minuten scoorde Oranje Wit nog twee maal wat resulteerde in een welverdiende overwinning voor Oranje Wit met een eindstand van 4-14.

Oranje Wit is nu koploper in de overgangsklasse en speelt aankomende zondag tegen DSV om 14.15u in de Wetteling.