VIOS 1 – Oranje Wit 1

Datum wedstrijd: 11 okt 2020
Uitslag: 16-14 (5-5)

Doelpunten: Maureen Drabbels (5x), Anne Weijs, Sofie Claessens (beide 2x), Aniek Drabbels, Janne Gellings, Dionne Drabbels, Steffie van Rooij en Mandy Litjens (allen 1x)

Afgelopen zondag had Oranje Wit de wedstrijd tegen VIOS op het programma staan. Een nieuwe ploeg voor Oranje Wit, dus gingen ze zonder verwachtingen de wedstrijd in. Het was VIOS die fel aan de wedstrijd begon en al snel een 2-0 voorsprong realiseerde en wist deze voorsprong langzaam aan uit te bereiden naar 4-1. Daarna werd Oranje Wit scherper, stond verdedigend sterker en zocht naar goede aanvallen. Oranje Wit wist het gat te verkleinen en kon daarmee de rust in gaan met een gelijke stand van 5-5.

Na de rust hield Oranje Wit het tempo en de scherpte vast en kon zo voor het eerst in de wedstrijd de leiding pakken met 6-8. Echter lukte het niet om hierbij het gat groter te maken waardoor het gelijk op bleef gaan. Met steeds 1 doelpunt verschil bleven beide ploegen gelijk aan elkaar en vielen er in de laatste 15 min van de wedstrijd veel doelpunten tot 14-14. Daarna was het VIOS die het verschil maakte en de wedstrijd uitspeelde met 16-14 als eindstand.