SV Melderslo – Oranje Wit

Datum wedstrijd: 13 okt 2019
Uitslag: 15-13

Doelpunten: Maureen Drabbels, Dionne Drabbels (beide 4x), Kim Hendrix (3x), Carlijn Bonants (2x)

Beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd waardoor het de eerste 15 minuten gelijk op ging en dit resulteerde in een stand van 2-2. Het rendement van Melderslo was hoog waardoor er een groot gat werd geslagen van 6 doelpunten verschil. Oranje Wit gaf niet op en zocht naar goeie aanvallen en wist voor rust het verschil te verkleinen naar 10-6.

Oranje wit kwam scherper uit de rust, waren collectief aan het verdedigen en zorgde voor creatieve aanvallen en dit zorgde voor een stand van 11-9. Laatste kwartier werd Melderslo nerveus, Oranje Wit bleef druk zetten waardoor Melderslo veel kansen miste. Toch lukte het Oranje Wit niet om de schade in te halen waardoor de punten in Melderslo bleven. Eindstand: 15-13.

Desondanks heeft Oranje Wit veel vertrouwen in de wedstrijd aankomende donderdag tegen Heumen.