SV Melderslo – Oranje Wit 1

Datum wedstrijd: 13 sep 2020
Uitslag: 10 - 13 (6-6)

Doelpunten: Carlijn Bonants 4x, Maureen Drabbels 3x, Dionne Drabbels 2x, Sofie Claessens,  Anne weijs, Steffie van Rooij, Mandy Litjens

In Melderslo nam Oranje Wit het afgelopen zondag op tegen SV Melderslo. Oranje Wit begon sterk aan de wedstrijd, desondanks wist SV Melderslo in de eerste paar minuten wel bij te blijven met scoren tot 2-2. Daarna was het Oranje Wit die de overhand had en wist de voorsprong uit te bereiden naar 3-6. Oranje Wit was hierna het ritme even kwijt en zo kon SV Melderslo voor rust terug komen naar 6-6.

Na de rust had Oranje Wit zich weer goed opgeladen en kwam sterker terug. Door het overzicht te houden en rust te bewaren wist Oranje Wit de voorsprong nog eens uit te bereiden naar 8-11. SV Melderslo wist nog een aantal keren te scoren maar Oranje Wit bleef rustig zoeken en wist de wedstrijd naar zich toe te trekken met een eindscore van 10-13.