Rooi 1 – Oranje-Wit 1

Datum wedstrijd: 23 sep 2018

Rooi – Oranje Wit. 6-5 (4-3)

Doelpunten: Maureen Drabbels (3x), Jessica Klaassens en Steffie van Rooij.

Afgelopen zondag nam Oranje Wit het op tegen Rooi uit Sint Oedenrode. Het was al snel duidelijk dat het een zwaar duel zou gaan worden. De regen kwam met bakken uit de hemel en daarbij werd de wedstrijd op natuurgras gespeeld. Desondanks begon Oranje Wit scherp aan de wedstrijd, zocht naar goede kansen en wist de wedstrijd te openen met 0-1. Rooi wist ook met de lastige omstandigheden om te gaan en scoorde mee. Echter lukte het beide ploegen niet om een gat te slaan en de ruststand was met 4-3 dan ook maar mager.

Na rust was Rooi scherp in de afronden en kon een klein gat slaan van twee doelpunten; 5-3. Lange tijd werd er niet gescoord maar uiteindelijk wist Oranje Wit de stand recht te trekken naar 5-5. In de laatste minuten wist Rooi de 6e treffer te maken. Oranje Wit kreeg hierna ook nog een paar kansjes maar het lukte helaas niet om een punt mee naar Leunen te nemen.

Aanstaande zondag speelt Oranje Wit thuis tegen De Horst. De wedstrijd begint om 13.00u op sportpark ’t Klaverblad in Leunen.