Rietvogels 1 – Oranje-Wit 1

Datum wedstrijd: 12 nov 2017

Oranje Wit speelde de eerst binnen wedstrijd van het seizoen in Riethoven tegen de Rietvogels. Oranje Wit had als opdracht gekregen om vanaf seconde 1 druk te zetten. Echter was het Rietvogels die de score opende. Oranje Wit kon snel mee scoren en kwam op een 1-3 voorsprong. Waarna uitgelopen werd tot een 3-10 voorsprong. Oranje Wit bleef scoren en was duidelijke de betere ploeg. Hierdoor werd de rust ingegaan met een 6-14 voorsprong.

In de tweede helft was het weer de Rietvogels die het eerste doelpunt maakte. Waarna Oranje Wit drie maal achter elkaar scoorde (7-18). Oranje Wit speelde de tweede helft goed uit en het was duidelijke dat Oranje Wit deze punten mee naar huis ging nemen. Er werd door beide ploegen nog een aantal keer gescoord wat resulteerde in een eindstand van 13-21. Volgende week speelt Oranje Wit thuis tegen Celeritas.