OW 1 – Klick 1

Datum wedstrijd: 3 sep 2017

Oranje-Wit is afgelopen zondag de competitie in de hoofdklasse gestart met een verdiende overwinning. Ondanks een moeizame start lukte het Oranje-Wit toch om de score te openen. Na 20 minuten stond er een gelijke score van 2-2 op het bord. Het spel van Oranje-Wit werd beter en er vielen meer doelpunten waardoor de stand op 6-2 kwam te staan. De gasten uit Wilbertoord scoorde niet mee daarentegen kon Oranje-Wit vlak voor rust verder uitlopen: 8-2.

Na rust stokte de score aan Leunse kant en Klick kon dichterbij komen: 9-5. Onder leiding van nieuwe coach Edwin Griesheimer lukte het Oranje-Wit de controle over de wedstrijd terug te krijgen. De winst kwam niet meer in gevaar. Ondanks dat het tempo iets omlaag ging, werd er toch nog een aantal keer gescoord wat resulteerde in een eindstand van 13-7. De eerst punten zijn dus binnen. De volgende wedstrijd wordt tegen Klimroos gespeeld in Hoogeloon.