Oranje Wit – Stormvogels

Datum wedstrijd: 20 okt 2019
Uitslag: 7-8

Doelpunten: Maureen Drabbels (2), Dionne Drabbels (2), Janne Gellings, Steffie van Rooij, Nathalie Loenen.

Op de regenachtige zondag was Oranje Wit gebrand om de punten in eigen huis te houden. Zeker nadat Oranje Wit de donderdag ervoor onderuit was gegaan met 14-4 in de inhaal wedstrijd tegen Heumen.
De eerste aanvallen waren goed en er werden prima kansen gecreëerd. Ook in de verdediging was Oranje Wit strijdlustig en zette goede druk op de tegenstander. Mede door de weersomstandigheden vielen er maar weinig doelpunten. Dat was te zien aan de stand tijdens rust, want na 30 minuten korfballen stond er een 2-2 gelijke stand op het scorebord. Oranje Wit kwam met vertrouwen de kleedkamer uit maar toch was het Stormvogels die kort na rust tot scoren kwam. Oranje Wit had snel een antwoord klaar en trok de stand weer gelijk. Daarna lukte het de Stormvogels om een klein gaatje van 2 doelpunten te slaan. Door de thuisploeg werd niet opgegeven en ging stug door. De stand kwam opnieuw gelijk: 5-5. Daarna keek Oranje Wit continue tegen een achterstand aan. Weliswaar klein maar het lukte niet meer om de stand gelijk te trekken. De eindstand stond op 7-8 in het voordeel van de Stormvogels.
Zondag 27 oktober wordt de laatste wedstrijd in de eerste helft van deze veldcompetitie gespeeld. Dit zal om 13.00u tegen Klick in Wilbertoord zijn.