Oranje Wit – Rooi 1

Dionne Drabbels 1x
Carlijn Bonants 1x
Maureen Drabbels 1x
Zondag 16 februari stond in de wetteling een belangrijke wedstrijd op het programma voor de titel: Oranje-Wit 1 tegen Rooi 1.

Oranje-Wit opende de score vlot. Daarna volgden de doelpunten elkaar op. Het werd 3-3. Een spannende wedstrijd met veel publiek. Met nog 2 doelpunten van Rooi werd de ruststand 3-5.
In de tweede helft wisten de dames van de uitploeg uit te lopen tot 3-7. Het gat werd groter maar zeker niet onmogelijk om te dichten. Het werd 4-10 en nog steeds bleven we positief. Dat werd beloond met 2 doelpunten, 6-10. Ondertussen liep de wedstrijd ten einde en leek de winst uit handen te glippen. Rooi scoorde nog 2 keer en bepaalde de wedstrijd. Eindstand: 6-12.

Oranje-Wit was niet gretig genoeg, zoals Rooi dat wel was. Maar van de ontelbaar gecreëerde kansen, belandde weinig in de korf. Er had meer in gezeten en de uitslag zegt weinig over de weerstand die Oranje-Wit bood.