Oranje Wit – Klick’15

Oranje Wit – Klick’15

Datum wedstrijd: 8 sep 2019
Uitslag: 12-5

Doelpunten: Maureen Drabbels (2x), Aniek Drabbels (2x), Jessica Klaassens (2x), Sofie Claessens (2x), Mandy Litjens (2x), Kim Hendrix, Dionne Drabbels.

In de eerste thuiswedstrijd nam Oranje Wit het zondag op tegen de dames van Klick’15 uit Wilbertoord. Oranje Wit begon sterk aan de wedstrijd en wist de eerste aanval meteen te verzilveren met een doelpunt waardoor het 1-0 werd. Ondanks dat Oranje Wit genoeg kansen wist te creëeren lukte het ze niet om een gat te slaan waardoor het al snel 2-2 werd. Daarna was het Klick’15 die de voorsprong pakte en een klein gat van 2 doelpunten wist te maken waardoor de score veranderde in 2-4. Net voor de pauze was het toch Oranje Wit die nog 3 keer wist te scoren en zo met een kleine voorsprong van 5-4 de rust in ging. 

Na de rust kwam Oranje Wit sterker uit de startblokken en wist het gat wat groter te maken naar 7-4. Klick’15 wist nog een keer te scoren (7-5) maar had verder de tweede helft niet veel meer te zeggen. Oranje Wit bleef zoeken naar kansen, wist mooie aanvallen te creëeren en maakte ze af met doelpunten. De voorsprong werd verder uitgebreid en dit resulteerde in een eindstand van 12-5. 

Volgende week spelen de dames uit Leunen tegen klimroos/VVO in Hapert.