Oranje Wit – Heumen

Datum wedstrijd: 20 sep 2020
Uitslag: 9-8 (4-4)

Doelpunten: Janne Gellings 3, Dionne Drabbels 2, Mandy Litjens, Maureen Drabbels, Sofie Claessens, Steffie van Rooij.

Oranje-Wit ontving zondag Heumen op het sportpark in Leunen. Het was een vlammende start, na 5 minuten stond er al een 3-0 voorsprong op het scorebord. Helaas was dit van korte duur. Beide ploegen kregen het lastig en speelden slordig. Er werd voor de rust nog wel enkele keren gescoord, 4-4. Ook na de rust liep het niet soepel aan de Leunse kant en het was dan ook Heumen wat de voorsprong pakte. Uiteindelijk begon het toch weer een beetje te draaien bij Oranje Wit en werd er drie keer op rij gescoord. Nu er een gaatje geslagen was, werd het taak om de wedstrijd netjes uit te spelen. Er waren veel kansen aan beide kanten. Heumen kwam nog wel dichterbij, maar met een doelpuntje voorsprong bleven de twee punten toch in Leunen.