Oranje Wit – DAW

Datum wedstrijd: 22 sep 2019
Uitslag: 15-5

Doelpunten: kim Hendrix (4x), Maureen Drabbels (3x), Aniek Drabbels, Dionne Drabbels, Sofie Claessens (allen 2x), Carlijn Bonants, Janne Gellings (beide 1x)

In de tweede thuiswedstrijd nam Oranje Wit het zondag op tegen de dames van DAW uit Schaijk. Oranje Wit begon sterk aan de wedstrijd en wist meteen een voorsprong te pakken van 4-0. DAW wist het gat iets kleiner te maken naar 6-3. Maar Oranje Wit was de ploeg die met een voorsprong van 7-4 de rust in ging.

Na de rust kwam Oranje Wit nog sterker uit de startblokken en wist het gat wat groter te maken naar 12-4. DAW wist nog een keer te scoren (12-5) maar had verder de tweede helft niet veel meer te zeggen. Oranje Wit bleef zoeken naar kansen, wist mooie aanvallen te creëeren en maakte ze af met doelpunten. De voorsprong werd verder uitgebreid en dit resulteerde in een eindstand van 15-5.

Volgende week speelt Oranje wit wederom in Leunen om 13.00 uur tegen de Horst.