Oranje Wit 2 – Spes 2

Datum wedstrijd: 19 sep 2021
Uitslag: 7-6 (4-3)

Oranje Wit 2 – Spes 2  7-6 (4-3)
Doelpunten: Gwen Baken 2, Lizzy Michels, Evi Claessens, Loes Weijs, Sofie Claessens, Anouk Reintjes.

Zondag begon dan eindelijk ook voor senioren 2 de competitie. Het was de ploeg uit Milsbeek die na 5 minuten de 0-2 scoorde uit een vrije worp. Bij Oranje Wit ontbrak de scherpte in de beginfase. Pas na vele gemiste kansen werd eindelijk de korf gevonden en de voorsprong gepakt, 3-2. Aan beide kanten werden veel vrije worpen gegeven. Echter, bleven doelpunten uit. Na de rust werd in eerste instantie slordig gespeeld door Oranje Wit. Spes profiteerde en pakte een voorsprong, 4-5. Met nog ruim 10 minuten te spelen werd de stand met een mooi afstandschot gelijk getrokken. Daarna volgende een sterke verdedigende fase van Oranje Wit. Aanvallend voerde Oranje Wit ook de boventoon, maar opnieuw bleek kansen afmaken het probleem. Door een strafworp in de eindfase werd de voorsprong gepakt, die uiteindelijk niet meer werd weggegeven. Onnodig billenknijpen langs de kant, maar wel een spannende wedstrijd en 2 punten in de zak. Volgende week op naar Ysselsteijn voor een derby tegen De Peelkorf.