Oranje-Wit 2 – DAKOS 2

Datum wedstrijd: 17 sep 2017

Zondag 17 september speelde Oranje-Wit 2 tegen DAKOS 2.

Oranje-Wit opende de wedstrijd al snel in de eerste aanval met een doelpunt. Dakos kwam hierna terug met drie doelpunten en zorgde voor een stand van 1-3. Hierna ging het gelijk op maar de speelsters van Oranje-Wit leken hun draai niet helemaal te vinden waardoor de ruststand 4-6 werd.

Snel na de rust werd er bij Oranje-Wit gewisseld met vier nieuwe speelsters. Er ontstond meer structuur en rust bij Oranje-Wit waardoor zij terug wisten te komen tot 6-7. Ondanks de vele kansen die gecreëerd werden, wist Oranje-Wit het gat niet te dichten. Dakos maakte haar kansen wel af, wat ervoor zorgde dat de winst er voor Oranje-Wit niet in zat. Na 70 minuten speeltijd eindigde de wedstrijd dan ook met een definitieve eindstand van 7-10.