Oranje-Wit 1 – VVO/Klimroos 1

Datum wedstrijd: 21 okt 2018

Oranje-Wit 1 – VVO/Klimroos 1  7-5 (5-4)

Doelpunten: Aniek Drabbels (3), Mandy Litjens, Maureen Drabbels, Janne Gellings en Kim Hendrix.

Oranje-Wit speelde afgelopen zondag tegen VVO/Klimroos uit Hapert. Op papier moeten dit winst voor Oranje-Wit zijn maar een wedstrijd moet altijd eerst gespeeld worden natuurlijk. De start van de wedstrijd was wat voorzichtig maar toch viel er snel een doelpunt bij Oranje-Wit. De dames van VVO/Klimroos lieten zien dat ze niet waren gekomen om de punten zomaar in Leunen te laten. Want ook zij wisten de korf te vinden en zo bleven beide teams scoren. Oranje-Wit had wat moeite om grip te krijgen in de verdediging en aanvallend lukte het niet om makkelijk tot score te komen. Na 30 minuten spelen stond er een stand van 5-4 op het scorebord. Het lukte de dames uit Leunen om na rust toch een gat van twee doelpunten te slaan. Verdedigend kreeg de thuisploeg iets meer controle wat ervoor zorgde dat VVO/Klimroos nauwelijks tot score kon komen in de tweede helft. Mede door wat slordigheidsfoutjes lukte het Oranje-Wit niet om de voor sprong verder uit te breiden, maar uiteindelijk bleef het verschil bij twee doelpunten. De punten bleven in Leunen door een eindstand van 7-5.

Volgende week speelt Oranje-Wit haar laatste veldwedstrijd tegen ODIO uit Millingen aan de Rijn. De wedstrijd begint om 13.00u in Leunen.