Oranje-Wit 1 – SVOC 1

Datum wedstrijd: 10 dec 2017

Afgelopen zondag speelde Oranje Wit in de overgangsklasse de korfbalderby tegen SVOC en tevens de nummer  twee in de poule.
Beide ploegen wilde deze wedstrijd winnen en de punten mee naar huis nemen. Oranje Wit ging goed van start en nam al snel een voorsprong (5-1). SVOC kon voor rust het verschil verkleinen tot twee doelpunten (10-8). Na de rust kwam SVOC zelfs terug tot 1 doelpunt verschil (10-9). Maar hierna scoorde Oranje Wit vijf maal achter elkaar (15-9) waardoor de wedstrijd werd beslist. Beide ploegen maakte nog één doelpunt wat resulteerde in een eindstand van 16-10.
Oranje Wit staat nu bovenaan met drie punten los van de nummer twee Odisco, de tegenstander van volgende week.

Doelpunten: Maureen Drabbels (6x), Aniek Drabbels (3x), Janne Gellings en Nathalie Loenen (2x), Dionne Drabbels en Kim Hendrix.