Oranje Wit 1 – Prinses Irene 1

Oranje Wit 1 – Prinses Irene 1

Datum wedstrijd: 11 dec 2022
Uitslag: 15-11

Vandaag stond Prinses Irene op het programma. De ploegen gingen de eerste 13 minuten zeer gelijk op, waardoor de stand toen 4-4 stond. Daarna was het Oranje Wit die met twee verre afstandsschoten van Lizzy en Mandy op voorsprong wist te komen met 6-4. Dit trok Oranje Wit door. Ze wisten aanvallen keurig af te maken met een doelpunt waardoor het gat groter werd en ze de rust in gingen met 10-6.

Na de rust was het Prinses Irene die probeerde terug te komen. Door enkele doelpunten zorgden zij dat het gat kleiner werd (11-9). Na de time out wist Oranje Wit dat ze nu alles moesten geven om de punten in Leunen te houden. Ze wisten te scoren en breiden de voorsprong weer uit naar vier doelpunten (13-9). In de laatste minuten van de wedstrijd werd er door beide ploegen niet meer veel gescoord. Het was Oranje Wit die erg sterk stond te verdedigen, waardoor de winst niet meer in gevaar kwam. Anouk en Maureen sloten de wedstrijd af met twee mooie afstand schoten, waardoor de wedstrijd eindigende in 15-11.

Doelpunten: Mandy Litjens (4x), Maureen Drabbels, Jessica Klaassens, Anouk Reintjes, Lizzy Michels (allen 2x), Loes Weijs, Dionne Drabbels en Anne Weijs

Volgende week moet Oranje Wit tegen Be Quick om 14.40 uur in Rosmalen.