Oranje Wit 1 – KVC 1

Oranje Wit 1 – KVC 1

Datum wedstrijd: 21 mei 2023
Uitslag: 11-4

Vandaag stond de wedstrijd tegen KVC op het programma. Door de winst van vorige week was Oranje Wit al zeker van het kampioenschap. Hierdoor was de druk ervan af. Oranje Wit was ondanks het al behaalde kampioenschap gebrand om ook vandaag weer te winnen. Oranje Wit begon sterk aan de wedstrijd. Door twee afstandsschoten van Maureen Drabbels kwam Oranje wit na 4 minuten al op een 2-0 voorsprong. Oranje Wit creëerde veel kansen maar wist dit niet om te zetten tot doelpunten. Hierdoor kon er geen groot gat gecreëerd worden en gingen de teams de rust in met een stand van 5-2.

Oranje Wit kwam sterk de kleedkamer uit en begon de kansen af te maken. Mede door twee afstandsschoten van Anouk Reintjes wist Oranje Wit de voorsprong verder uit te breiden tot 10-2. Hierna wist KVC van afstand nog twee keer te scoren.  Anne Weijs bracht met een strafworp de eindstand op 11-4. En daarmee bleven ook deze punten in Leunen. In de laatste minuten was er nog een publiekswissel voor Mandy Litjens. Zij heeft na heel wat jaren in het 1e team gespeeld te hebben, besloten om naar het vriendenteam van Oranje Wit te gaan.

Over 2 weken speelt Oranje Wit de laatste wedstrijd tegen Dakos.

Doelpunten: Maureen Drabbels, Anouk Reintjes (Beide 3x), Anne Weijs (2x), Loes Weijs, Lizzy Michels en Sofie Claessens (1x)