Oranje Wit 1 – Heumen

Datum wedstrijd: 26 jan 2020
Uitslag: 18-11

26 januari stond Oranje-Wit – Heumen op het programma in de wetteling. De ploegen komen elkaar in de buitencompetitie ook tegen en de wedstrijden zijn altijd spannend.

De wedstrijd liep gelijk op. Oranje-Wit stond verdedigend sterk maar moest in het aanvallende spel zoeken. De korf werd gevonden. Hierdoor liep de stand gelijk op maar wist Oranje-Wit net uit te lopen voor de rust tot 8-5.

Tweede helft werd het spannend. De wedstrijd was nog niet bepaald en kansen moesten door beide partijen gevonden worden. De ploegen waren aan elkaar gewaagd maar de aanvallen van Oranje-Wit zaten technisch sterk in elkaar waardoor zij de stand konden uitbreiden. Vrij snel liep de stand uit naar 13-5. Het gat was voor Heumen moeilijk te dichten, ondanks dat beide ploegen bleven scoren. De uitslag werd 18-11.
Oranje-Wit verdient hiermee de tweede plek op de ranglijst en doet mee in de top van de hoofdklasse.

Doelpunten: Aniek Drabbels 3, Maureen Drabbels 3, Dionne Drabbels 3, Carlijn Bonants 3, Jessica Klaassens 3, Mandy Litjens 2, Janne Gellings 1.