Oranje Wit 1 – Heumen 1

Oranje Wit 1 – Heumen 1

Datum wedstrijd: 19 sep 2021
Uitslag: 14-9 (4-5)

Oranje Wit 1 – Heumen 1: 14-9 (4-5)

Carlijn Bonants (4x), Maureen Drabbels, Evi Claessens, Dionne Drabbels (allen 2x), Jessica Klaassens, Janne Gellings, Anne Weijs, Tess vd Cruijsen 

Afgelopen zondag stond de wedstrijd Oranje Wit tegen Heumen op het programma. Het was Heumen dat de score opende. Daarna gingen beide ploegen op zoek naar goede aanvallen om deze om te zetten naar doelpunten. Oranje Wit deed dit het beste en wist daarmee de voorsprong te pakken en deze licht uit te breiden naar 3-1. Heumen zorgde er vervolgens met twee afstand schoten voor dat de score werd gelijk getrokken, waarna het 3-3 stond. Daarna was het vooral Oranje Wit dat zoekende was en niet scherp genoeg was in de aanvallen waardoor bij de ruststand Heumen een kleine voorsprong had van 4-5. 

In de tweede helft was het weer Heumen die scoorde en de voorsprong dus kon uitbreiden naar 4-6. Na een belangrijke time-out wist Oranje Wit dat ze nog meer moesten gaan geven om de punten in Leunen te houden. Dit werd ook direct toegepast waardoor ze de stand om konden buigen naar 7-6. Heumen wist nog bij te blijven met 7-7 en 8-8. Daarna was het Oranje Wit wat het scoren in gang begon te zetten. Heumen had moeite met het verdedigende werk van Oranje Wit en had het conditioneel ook steeds zwaarder waardoor Oranje Wit een voorsprong van 6 doelpunten wist te maken van 14-8. Uiteindelijk was het Heumen nog die het laatste doelpunt maakte, maar Oranje Wit kwam niet meer in gevaar, waardoor de wedstrijd eindigde bij 14-9.

Volgende week speelt Oranje Wit tegens MKV in Milheeze om 11.30 uur.