Oranje-Wit 1 – Heumen 1

Datum wedstrijd: 10 mrt 2019

Zondag 10 maart kregen de dames van Oranje-Wit de middenmoter Heumen te gast.

De gasten begonnen overtuigend aan de wedstrijd en wist de korf gelijk twee keer te raken waardoor de Oranje-Wit al snel tegen een achterstand aan liep van 2-0. Er werd door beide ploegen sterk verdedigd, echter schoten van een verre afstand waren in deze wedstrijd ook erg rendabel. Dit zorgde er dan ook voor dat Oranje-Wit snel terugkwam, en vervolgens beide teams aan elkaar gewaagd zijn. Zowel Heumen en Oranje-Wit heeft op elk tegendoelpunt een antwoord terug waardoor de ruststand 7-7 is.

In de tweede helft gaat dit scoreverloop door. Waar het verschil nooit meer is dan twee dolpunten weet Heumen toch bij een gelijke stand van 15-15 uit te lopen naar 15-18 in de laatste 5 speelminuten. Oranje-Wit was fel in de verdediging waardoor het veel kansen had om bij te scoren en het gat kleiner te maken.

Echter tevergeefs, wat moest met een eindstand van 17-18 het veld na eindsignaal verlaten.