Oranje-Wit 1 – Flamingo’s 1

Datum wedstrijd: 7 jan 2018

Afgelopen zondag speelde Oranje Wit in de overgangsklasse tegen Flamingo’s.  In de eerste aanval werd door een afstandsschot  al gelijk door Oranje Wit gescoord. Oranje wit kreeg veel kansen en liep door een aantal mooie aanvallen uit naar een 8-2 voorsprong.  De rust werd in gegaan met een 9-4 voorsprong voor Oranje Wit.

Ook in de tweede helft werden door Oranje Wit vele kansen gecreëerd, echter werden er ook diverse kansen gemist. Flamingo’s kon door goed verdedigend werk van Oranje Wit weinig kansen creëren. Oranje Wit wist de voorsprong uit te bouwen naar acht doelpunten verschil wat resulteerde in een 15-7 eindstand.

Aankomende week speelt Oranje Wit tegen Rietvogels de nummer 6 in de poule. De wedstrijd begint om 14.15u in sporthal de Wetteling.

Doelpunten Oranje Wit: Jessica Klaassens (3), Janne Gellings (2), Steffie van Rooij (2), Dionne Drabbels (2), Maureen Drabbels (2), Carlijn Bonants (2), Nathalie Loenen en Kim Hendrix.