Oranje-Wit 1 – DSV 1

Datum wedstrijd: 2 dec 2017

Op 2 december stond Oranje Wit 1 een nieuwe tegenstander te wachten, DSV 1. De gasten stonden voor de wedstrijd met 2 punten onder Oranje Wit, wat betekende dat de punten in Leunen moesten blijven op op de alleen op de eerste plaats te blijven staan.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en verraste DSV waardoor het binnen 20 minuten 8-0 stond. Na een time out van DSV begonnen zij anders te verdedigen, waardoor Oranje Wit even moest zoeken en minder tot scoren kwam. DSV wist aanvallen af te ronden in doelpunten, maar Oranje Wit scoorde mee, ruststand 11-4. De tweede helft wist DSV het verdedigen door te zetten en kansen in de aanval beter af te maken. Echter door de ruime voorsprong is Oranje Wit niet in gevaar gekomen, ook al kwamen ze minder tot scoren. Eindstand werd 16-8. Aankomende zondag  staat de derby tegen SVOC 1 op het programma.