Oranje-Wit 1 – Celeritas 1

Datum wedstrijd: 19 nov 2017

Op zondag 19 november kreeg Oranje Wit 1 in de thuishal de Wetteling Celeritas 1 op bezoek. Oranje Wit begon fel aan de wedstrijd en maakte gelijk duidelijk dat het niet de bedoeling was dat Celeritas de punten mee naar huis zou nemen. Het schotperecentage van de thuisploeg was hoog, en de verdediging stond sterk wat resulteerde in een snelle voorsprong van 5-1. Oranje-Wit kon dit doorzetten en Celeritas had geen antwoord op de snelle aanvallen van Oranje-Wit wat resulteerde in een verdubbeling van de score voor Oranje-Wit na 20 minuten: 10-1. De laatste minuten voor de rust bleef Oranje-Wit genoeg kansen creeeren alleen wist dit niet om te zetten in doelpunten. Vlak voor rust benutte Celeritas een strafworp waardoor de ploegen met een stand van 10-2 de rust ingingen.

Voor de tweede helft had Oranje Wit een doel voor ogen: de stand verdubbelen door het spel goed uit te spelen en zeker niet te verzwakken. Dit lukt: door uitgespeelde kansen wist Oranje Wit nog eens 5 doelpunten te scoren wat resulteerde in en gat van 13 doelpunten. Celeritas had hier ook in de tweede helft geen antwoord op. (Meer dan) tevreden liep Oranje Wit na het eindsignaal van de scheids het veld af met een eindstand van 22-5.