Oranje-Wit 1 – Bladella 1

Datum wedstrijd: 16 sep 2018

Oranje Wit – Bladella 18-6 (11-4).

Doelpunten: Dionne Drabbels (5x), Steffie van Rooij (4x), Janne Gellings, Aniek Drabbels (Beide 3x), Mandy Litjens, Maureen Drabbels en Kim Hendrix (allen 1x).

In de eerste thuiswedstrijd nam Oranje Wit het zondag op tegen de dames van Bladella uit Bladel. De wedstrijd ging voortvarend van start want binnen drie minuten stond er op het scorebord al een score van 3-3. Beide ploegen waren scherp in de afronding. Bladella kon het moordend hoge tempo van Oranje Wit niet bijbenen waardoor er een voorsprong ontstond: 7-3. De gasten hadden moeite om mee te scoren en Oranje Wit ging daarentegen gewoon door en zo was de ruststand 11-4. Het goede combinatie spel kon Oranje Wit ook na rust voortzetten. Er werd ook goed verdedigd wat ervoor zorgde dat Bladella nauwelijks tot scoren kwam. Oranje Wit was in staat om gedurende de hele wedstrijd constant te spelen, dit resulteerde in een eindstand van 18-6. Volgende week spelen de dames uit Leunen tegen Rooi 1 in Sint-Oedenrode.