Oranje Wit 1 – Bladella 1

Datum wedstrijd: 3 feb 2019

Afgelopen zondag stond voor Oranje Wit, Bladella op het programma die de laatste plek in de poule bezet met één punt.

Het was Oranje Wit die zondag als eerste wist te scoren met een doorloopbal. Hierna was het Bladella die de leiding nam en op een voorsprong van 1-3 kwam te staan. Oranje Wit had het in de eerste paar minuten lastig en had moeite met scoren. Na een tijdje wist Oranje Wit het gat te vinden en voor de tweede keer in de wedstrijd een voorsprong te nemen 5-4. Hierna wisselde de twee teams elkaar af met scoren en werd de rust in gegaan met een minimale voorsprong voor Oranje Wit, 8-7.

In de tweede helft lukt het Oranje Wit niet om een gat te slaan. Wanneer er een voorsprong van twee doelpunten werd geslagen was het hierna Bladella die dit gat weer wist te dichten door ook twee maal achter elkaar te scoren. Pas in de laatste 10 minuten wist Oranje Wit in een korte tijd een verschil van drie doelpunten te maken 14-11. Dit wist Oranje Wit goed uit te spelen en de winst kwam dan ook niet meer in gevaar. Het was Bladelle die nog eenmaal wist te scoren en de eindstand bracht op 14-12.

Volgende week speelt Oranje Wit tegen Rooi  om 14.15u in Sint Oedenrode, nummer 6 in de poule.

Doelpunten: Maureen Drabbels (4), Aniek Drabbels (2), Steffie van Rooij (2), Kim Hendrix (2), Dionne Drabbels (1), Jessica Klaassens (1), Janne Gellings (1), Mandy Litjens (1)