Odisco 1 – Oranje-Wit 1

Datum wedstrijd: 17 dec 2017

Oranje Wit 1 speelde afgelopen zondag uit tegen Odisco 1. Met Odisco op de tweede plaats was het voor Oranje Wit 1 de taak om te winnen, en hiermee met 3 punten los eerste te blijven te staan.

Odisco 1 begon goed aan de wedstrijd en wist de eerste aanval gelijk te openen met een doelpunt. Oranje Wit wist kansen te creëren, echter liet het korfbal zien wat ze konden. Hierdoor gaf Odisco de wedstrijd niet zomaar uit handen en door hard werken bij beide ploegen was de ruststand 6-7.

Na de rust was Oranje Wit meer gedreven en wist verdedigend Odisco helemaal dicht te zetten. Aanvallen werden langzaam beloond in doelpunten.

Odisco wist de tweede helft niet door te zetten en kwam ook niet meer tot scoren toe. Zo eindigde de wedstrijd in een stand van 6-12 en neemt Oranje-Wit de doelpunten mee naar huis. Al met al een ‘trage start’ voor Oranje Wit, welke zich herpakt heeft in de tweede heflt.