Melderslo – Oranje Wit

Datum wedstrijd: 19 jan 2020
Uitslag: 12- 14

Mederslo- Oranje Wit 12-14 (4-7)

Voor Oranje Wit stond op de zondagavond een uitwedstrijd tegen Melderslo op het programma. Het was voor Oranje Wit duidelijk dat zij ook deze wedstrijd weer vanaf minuut een scherp moesten beginnen. Vanaf het begin van de wedstrijd wist Oranje Wit mooie aanvallen uit te spelen en het was dan ook Oranje Wit die de score wist de openen en een klein gaatjes wist te slaan 1-4. Hierna wist ook Melderslo de korf beter te vinden en verkleinde het gat tot 3-4. Vanaf dat moment zetten Oranje Wit een tandje bij, zowel verdedigend als aanvallend stond het goed, wat resulteerde in een 4-7 ruststand.

Na de rust kwam Melderslo scherper uit het kleedlokaal en al snel konden zij de aansluiting vinden 7-8. Echter wist oranje wit vervolgens een aantal keer achter elkaar de korf te vinden door mooi uitgespeelde kansen 8-13. Ondanks dat oranje wit het einde van de wedstrijd wat slordig uit speelde, kwam de winst niet meer in gevaar. Aan het einde van de wedstrijd stond een uitslag van 12-14 op het scorebord tot tevredenheid van Oranje Wit. Hierdoor staat Oranje Wit nu op een mooie gedeelde tweede plaats in de hoofdklasse.

Doelpunten: Carlijn Bonants 4, Dionne Drabbels 4, Aniek Bosgoed 3, Mandy Litjens 1, Kim Hendrix 1, Jessica Klaasens 1.