Mederslo 1 – Oranje Wit 1

Datum wedstrijd: 13 feb 2022
Uitslag: 14-15

Vandaag is Oranje Wit te gast bij sv Melderslo. De gasten zijn, met in het achterhoofd nog de vorige wedstrijd tegen deze ploeg, gebrand om te winnen.

De wedstrijd begint voor de oranje witters stroef waar de thuisploeg meteen van wist te profiteren. De scheidsrechter fluit fysiek veel af, dus binnen 10 minuten staat de thuisploeg voor met 4-1 waaronder drie benutte strafworpen zijn.

Na een time out van Oranje Wit weten zij zich te herpakken en maken het gat langzaam kleiner. Beide ploegen hebben moeite met scoren wat resulteert in een ruststand van 6-7 voor de uitploeg

In de tweede helft weet oranje wit gelijk de score te openen en maakt de voorsprong groter. Door met name zuivere afstandsschoten van oranje wit loopt de uitploeg uit naar een voorsprong van 7-12. Hierna valt de concentratie van de ploeg iets weg, en weet Melderslo te profiteren van verdedigende slordigheden door oranje wit. Hierdoor is de stand met nog 7 minuten op de klok 12-12. Hierna weten beide ploegen om en om te scoren waarbij Oranje Wit aan het langste eind trekt. In de laatste minuut maakt de “gouden wissel” een fraaie doorloopbal wat resulteert in een eindstand van 14-15.