Klimroos/VVO – Oranje Wit

Datum wedstrijd: 15 sep 2019

Doelpunten: Aniek Drabbels (3), Dionne Drabbels (2), Mandy Litjens (1)
Afgelopen zondag speelde Oranje Wit haar eerste uitwedstrijd van dit seizoen. De dames uit Leunen reisde af naar Hapert en speelde tegen de fusieclub Klimroos/VVO. Oranje Wit begon matig aan de wedstrijd en keek dan ook al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Na een kwartiertje spelen kwam Oranje Wit beter in de wedstrijd en lukte het om goede kansen te creëren. Echter bleef gedurende de hele wedstrijd de afronding vaak achterwege, zo werd het 4-1. De laatste 10 minuten van de eerste helft groeide het vertrouwen bij de gasten en kwam Oranje Wit terug tot 4-3. Toch werd er gerust met een tussenstand van 5-3. Ook in de tweede helft was het de tegenstander die voornamelijk van afstand makkelijk tot scoren kwam. Bij Oranje Wit vielen de afstandsschoten niet ondanks dat er goed gecombineerd werd. Het lukte dan ook niet om dichterbij te komen en de tegenstander nog echt onder druk te zetten. Daarmee werden de eerste punten van de competitie verloren met 10-6.
Komende zondag speelt Oranje Wit thuis tegen DAW uit Schaijk. De wedstrijd begint om 13.00u op ’t Klaverblad in Leunen.