Klimroos 1 – Oranje-Wit 1

Datum wedstrijd: 10 sep 2017

Vandaag stond de wedstrijd tegen Klimroos op het programma.

Oranje wit begon vanaf seconden één sterk aan de wedstrijd. Verdedigend werd er goede druk gegeven, waar het team uit Hoogloon het lastig mee had. Aanvallend werd er door Oranje-Wit veel kansen gecreëerd en wisten zij de korf te vinden, dit resulteerde in een 0-4 voorsprong. Doormiddel van een strafworp wist ook Klimroos van de 0 af te komen. Het laatste stuk voor de rust had Oranje-wit moeite met het afmaken van de vele kansen, waardoor de rust werd ingegaan met een stand van 1-5.

Na de rust kwam oranje-wit vol uit de startblokken, waardoor in de eerste aanval direct de 1-6 werd gescoord. Opnieuw volgende er een fase waarin oranje wit moeite had met het afmaken van de kansen. Hier maakte klimroos gebruik van en zij kwamen dichter bij 4-7. Na de time-out, waarbij coach Griesheimer zijn team nogmaals op scherp zetten, kwam de winst niet meer in gevaar. Klimroos wist nog twee keer tot scoren te komen. Maar ook Oranje-wit wist nog een aantal mooie kansen af te maken, dit resulteerde in een 6-12 eindstand.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Heumen op het programma, ook deze ploeg heeft beide wedstrijden nog weten te winnen. De wedstrijden start om 13.00 op Sportpark ’t Klaverblad.