Klick’15 1 – OW 1

Datum wedstrijd: 2 apr 2017

Zondag 2 april 2017 | Klick’15 – Oranje-Wit (L) 9-15

De eerste wedstrijd van de buitencompetitie is Oranje-Wit goed van start gegaan en pakt belangrijke punten door deze zege. Oranje-Wit startte meteen fel en stond verdedigend erg sterk. Klick’15 had veel moeite met de manier van verdedigen van Oranje-Wit. Er werden veel ballen onderschept. Aanvallend wist Oranje-Wit mooie kansen te creëren. Deze kansen werden in de eerste helft nog  niet omgezet in doelpunten. Hierdoor kon Klick’15 mee blijven scoren en ging het tot de rust gelijk op.

Na de rust kwam Oranje-Wit goed terug. Er viel gelijk een doelpunt aan de kant van Oranje-Wit. Dit motiveerde de Leunse ploeg nog meer om de winst mee naar Leunen te nemen. Klick’15 wist geen antwoord te geven op de goede aanvallen van Oranje-Wit. Klick’15 wist uit gelukkige momenten toch nog een paar doelpunten te scoren. Dit mocht niet genoeg zijn voor de winst. Oranje-Wit won de wedstrijd met ruime cijfers (9-15).

Aankomende zondag speelt Oranje-Wit een thuiswedstrijd tegen Altior.
Ook deze wedstrijd hopen we de puntjes in Leunen te laten.