Klick – Oranje Wit

Datum wedstrijd: 27 okt 2019
Uitslag: 7-20

Na de goede wedstrijd van vorige week, reisde Oranje-wit met veel zelfvertrouwen af naar Wilbertoord. Waar de wedstrijd tegen Klick op het programma stond.

Voor oranje-wit was het belangrijk om vandaag de punten mee naar huis te nemen. Oranje-wit begon dan ook sterk aan de wedstrijd en wist direct op voorsprong te komen 2-0. Nadat ook Klick eenmaal tot scoren wist te komen, had oranje-wit het verdedigend goed staan. De afwisselende aanvallen met veel uitgespeelde kansen leverde mooie doelpunten op 1-7. Voor rust wisten beide ploegen nog eenmaal te scoren, wat een ruststand opleverde van 2-8.

Na rust was het zaak om geconcentreerd de wedstrijd uit te spelen. Door snelle aanvallen van oranje-wit en goed verdedigend werk werd de voorsprong verder vergroot naar 4-18. In de slotfase werd er door beide ploegen nog een aantal keer gescoord. Een strafworp voor oranje-wit in de laatste minuut, resulteerde in een welverdiende overwinning van 7-20.

Oranje-wit staat nu zesde in poule en kan zich na deze mooie overwinning nu met een goed gevoel voorbereiden op de binnencompetitie.

Doelpunten: Carlijn 5x, Maureen 4x, Dionne 4x,  Janne 2x, Anne 2x, Kim 1x, Nathalie 1x, Fleur 1x