Klick ’15 1 – Oranje-Wit 1

Datum wedstrijd: 7 okt 2018

Klick ‘15 1 – Oranje Wit 1 5-10 (5-5)
Doelpunten: Aniek Drabbels (3x), Anne Weijs (2x), Kim Hendrix, Maureen Drabbels, Janne Gellings, Steffie van Rooij, Mandy Litjens.

In Wilbertoord nam Oranje Wit het afgelopen zondag op tegen Klick. Oranje Wit begon sterk aan de wedstrijd en wist een kleine voorsprong te nemen van 1-3.
Ondanks het goede spel van Oranje Wit wist klick toch bij te blijven en konden er zelfs een voorsprong van maken van 5-4. Net voor rust wist Oranje Wit toch nog met gelijke stand de rust in te gaan van 5-5.

Na de rust was Oranje Wit de sterkere ploeg en wist al in een paar minuten tijd een voorsprong op te bouwen van 5-7. Verdedigend stond Oranje Wit als een boom en had Klick moeite met het opzetten van een goede aanval. Oranje Wit wist daarentegen gevarieerde aanvallen op te zetten en bleef het overzicht houden. Hierdoor wist Oranje Wit de wedstrijd naar zich toe te trekken met een eindscore van 5-10, waarbij het Klick niet lukt te scoren in de tweede helft.