Flamingo’s 1 – Oranje-Wit 1

Datum wedstrijd: 18 feb 2018

Oranje- Wit moest afgelopen zondag belangrijke punten pakken en startten hierdoor gedreven aan de wedstrijd.

Er werd van beiden kanten goed gezocht naar de kansen en beide teams wisten de gemaakte kansen om te zetten in doelpunten. Oranje-Wit bleef zoeken maar de Flamingo’s waren ook trefzeker waardoor Oranje-Wit met een 8-10 voorsprong de rust in kon gaan.

Na de thee gaf Oranje-Wit een tandje bij en kon hierdoor uitlopen met de doelpunten en nam hierdoor de winst mee naar huis (12-18).

Volgende week staat de topper op het programma en kan het kampioenschap definitief worden.

Voor Oranje Wit scoorden: Steffie van Rooij (5) Kim Hendrix (3) Maureen Drabbels (2) Janne Gellings (2) Dionne Drabbels (2) Jessica Klaassens, Nathalie Loenen, Carlijn Bonants en Aniek Drabbels allen (1)