De Horst – Oranje wit 1

Carlijn en Jessica 3x

Dionne 2x
Kim en Maureen 1x
9 februari speelde Oranje-Wit in Groesbeek tegen de Horst die in de middenmoot van de hoofdklasse meedoet. De wedstrijd opende stroef. Beide ploegen maakten foutjes en het spel was chaotisch. Beide ploegen maakten het elkaar te moeilijk. Hierdoor liep de stand gelijk op tot een stand van 4-3 in de rust.
De tweede helft stond een fel Oranje-Wit op het spel en al snel werd dat beloond met doelpunten. Een gat van vier punten werd geslagen en daarmee werd het vlot 4-8. De Horst had een inhaalrace nodig maar dat lukte niet. Een wedstrijd met niet de mooiste doelpunten, maar een doelpunt is een doelpunt. Opgelucht liep Oranje-Wit het veld af met een winst van 7-10.

Inmiddels is Oranje-Wit 1 weer in vorm, geblesseerde spelers zijn terug. De ploeg staat met 2 punten onder Rooi in de poule. Volgende week staat deze rivaal op het programma!