De Horst 1 – Oranje-Wit 1

Datum wedstrijd: 19 mei 2019

Vandaag stond voor Oranje-Wit de wedstrijd tegen de Horst op het programma. Een belangrijke wedstrijd om mee te blijven doen in de koppositie.

Oranje-Wit begon fel aan de wedstrijd en dat resulteerde al na 10 minuten in een 0-3 voorsprong. De Horst was hierdoor meteen alert en kwam ook in actie en scoorde meteen een doelpunt. Daarna bleef Oranje-Wit scoren door haar doelpogingen af te maken en vergrootte haar voorsprong tot 1-7. De gasten hadden genoeg kansen, maar waren minder scherp in de afronding. De Horst en Oranje-Wit scoorden allebei nog een keer net voor de rust, waardoor de ruststand 2-8 was. Na de rust begonnen de ploegen allebei scherp aan de tweede helft, maar had Oranje-Wit moeite met de afronding. De Horst wist de score te verkleinen tot 4 doelpunten: 5-9. Oranje-wit bleef zoeken naar kansen en wist met mooi uitgespeelde aanvallen de score uit te breiden naar 6-12. Met nog 10 minuten op de klok kwam de winst niet meer in gevaar en werden uiteindelijk de twee punten mee naar huis genomen. De eindstand was 7-15.

Doelpunten:
Aniek Drabbels (4), Maureen Drabbels (3), Janne Gellings (2) Jessica Klaassens (2), Dionne Drabbels (1), Steffie van Rooij (1), Anne Weijs (1) en Anouk Reintjes (1).