DDW 1 – OW 1

Datum wedstrijd: 6 apr 2017

DDW 1 – Oranje Wit 1  16-13 (9-5)

Janne Gellings (3x), Dionne Drabbels, Aniek Drabbels, Maureen drabbels (allen 2x), Carlijn Bonants, Nathalie Loenen, Jessica Klaassens, Mandy Litjens

Oranje Wit ging vol goede moed de wedstrijd in. Echter was het DDW die de openingstreffer maakte. Oranje Wit wist ook de korf te vinden en zorgde voor een stand van 1-1. Door het goed verdedigende spel van beide ploegen, werd het een mooie, open wedstrijd. Na de 2-2 wist DDW een gat te slaan van 4 doelpunten. Beide ploegen bleven scoren waardoor de ruststand 9-5 werd.

Na de thee kwam DDW sterk uit de startblokken en Oranje Wit maakte onnodige fouten waardoor de stand 12-6 werd. Oranje Wit herpakte zich, had het vertrouwen en wist de achterstand terug te brengen naar 12-10. Met twee mooie afstandschoten wist Oranje Wit gevaarlijk dicht bij te komen, waardoor de stand 13-12 werd. Het bleef knokken in de laatste minuten maar uiteindelijk wist DDW aan het langste eind te trekken en zorgde voor de eindstand van 16-13.