DAW Schaijk 1 – Oranje Wit 1

Datum wedstrijd: 31 okt 2021
Uitslag: 16-9

Op zondag 24 oktober was Oranje-Wit 1 te gast bij DAW Schaijk, een belangrijke wedstrijd voor Oranje-Wit om in de top 3 te blijven van de poule.

Bij de start van de wedstrijd was het voor beide ploegen moeilijk de korf te raken. Pas 10 minuten was het de thuisploeg die als eerste de korf wist te raken.

De kansen bij Oranje-Wit vlogen om de oren, echter kreeg Oranje-Wit het niet voor elkaar de korf te raken. Hierdoor liep DAW Schaijk uit en kreeg vertrouwen in haar schoten.

Dit leidden tot een ruststand van 7-2.

De Oranje-Witters waren gemotiveerd om het gat van vijf doelpunten in te halen en stonden gelijk scherp bij aanvang van de rust. Door twee strafworpen, een mooi afstandschot en drie korte kansen kwamen de Oranje-Witters terug op 8-8.

Hierdoor stond DAW weer op scherp en ging strakker verdedigen. Het vertrouwen bleef, waardoor ook DAW de korf wist blijven te raken en acht weer wisten te scoren in de laatste 20 minuten van de wedstrijd.

Oranje-Wit kon dit scorend vermogen van DAW Schaijk niet bijbenen: met een korte kleine kans in de laatste minuut was de eindstand 16-9.