DAW – Oranje Wit

Datum wedstrijd: 27 sep 2020
Uitslag: 8 - 11 (6 - 3)

Doelpunten: Aniek Drabbels (3x), Janne Gellings, Dionne Drabbels, Sofie Claessens (allen 2x), Carlijn Bonants en Maureen Drabbels (beide 1x)

In de tweede uitwedstrijd namen de dames uit Leunen het op tegen DAW. Oranje Wit kwam wat lastig op gang en DAW wist al snel een klein gat te slaan met 4-1. DAW stond sterk te verdedigen en maakte het Oranje Wit moeilijk waardoor het niet lukte om het gat kleiner te maken en de rust in gingen met 6-3.

Na rust was het Oranje Wit die scherper terug kwam en al snel het gat kleiner kon maken naar 6-5. Het spel werd hierna fysieker waardoor Oranje Wit moest vechter voor de voorsprong. 10 minuten voor tijd wist Oranje Wit de gelijkmaker te maken waardoor de spanning terug was in de wedstrijd. Oranje Wit bleef zoeken naar kansen, wist mooie aanvallen te creëeren en maakte ze af met doelpunten. De voorsprong werd gemaakt en deze werd niet meer weggegeven waardoor Oranje Wit met een eindstand van 8-11 de punten mee naar huis kon nemen.
Volgende week speelt Oranje wit in leunen om 13.00 uur tegen Stormvogels.