Dakos 1 – Oranje Wit 1

Datum wedstrijd: 24 nov 2019
Uitslag: 14-16

Na drie minuten had Oranje-Wit al twee doelpunten erin liggen. Dat was een goede start en gaf energie. De stand liep gelijk op tot 4-4. Hierna wist Dakos een gaatje te slaan van twee doelpunten. Dakos was trefzeker op de afstandschoten en wist daar gemakkelijk punten mee te scoren. Een beetje frustrerend voor Oranje-Wit maar de kopjes gingen er niet door hangen. Met een ruststand van 11-7 had coach Edwin een positief praatje in de rust.

Het team stond er de tweede helft. Na vijf minuten viel om de minuut een doelpunt voor Oranje-Wit. Strijdlustig als dat de speelsters op het veld stonden wisten ze in de 16e minuut van de tweede helft met 12-13 voor te staan. Dakos kreeg het moeilijk. De afstandschoten, zoals deze in de eerste helft continu bleven vallen, vielen in de tweede helft niet. Door de verdedigende druk van Oranje-Wit, werd Dakos moe en viel er meer te halen voor de uitploeg. Oranje-Wit bleef ondertussen rustig het eigen spel spelen en de doelpuntje bleven zo nu en dan vallen. Met de beslissende doelpunten in de slotfase van de wedstrijd werd de uitslag 14-16. Een leuke een spannende wedstrijd, en de punten meegenomen naar huis. Een goed begin van het binnenseizoen.