Celeritas 1 – Oranje-Wit 1

Datum wedstrijd: 21 jan 2018

Oranje-Wit speelde zondag de uitwedstrijd tegen de laagvlieger Celeritas. De thuisploeg kwam met sterke aanvallen en wist zo de score te openen. Oranje Wit was zoekende maar had hier meteen antwoord op.

De thuisploeg was fysiek en gemotiveerd om punten te pakken. In de eerste helft werd er vanuit beide kanten weinig gescoord door de sterke verdediging die er aan beide kanten stond en hierdoor ging Oranje Wit de rust in met een 5-6 voorsprong.

Oranje Wit was gemotiveerd na de rust en bleven goed naar de kansen zoeken en konden hiermee de winst binnen halen. Celeritas bleef ook goed zoeken waardoor ze niet helemaal achter bleven met scoren.

De wedstrijd eindige in een zege voor Oranje Wit 10-15.

Oranje Wit heeft 18 punten uit 9 wedstrijden en staat volgende week thuis tegenover VVO.

Doelpunten: Aniek Drabbels  (4) Dionne Drabbels (3) Janne Gellings  (3) Maureen Drabbels  (2) Jessica Klaassens  (2) Steffie van Rooij (1)