Bladella 1 – Oranje-Wit 1

Datum wedstrijd: 25 nov 2018

Oranje-wit is de binnencompetitie gestart met een uitwedstrijd tegen Bladella.

Het begin van de wedstrijd was direct fel en het was duidelijk dat beide ploegen er vol voor gingen. Bladella wist als eerste de korf te vinden, waarna ook Oranje-wit wakker werd. Drie maal op rij wisten zij de korf te vinden en hierdoor sloegen zij direct een kleine gaatje (1-3). De wedstrijd was erg fysiek en beide ploegen bleven scoren. Voor Oranje-wit was het zaak om technisch te blijven korfballen en het hoofd erbij te houden.  Het lukte Oranje-wit om de voorsprong gedurende de eerste helft vast te houden. Na 25 minuten stond er op het scorebord een stand van 7-9 in het voordeel van Oranje-wit.

Na de rust kwam Bladella weer fel uit de kleedkamer en wisten zij direct de stand gelijk te trekken door twee keer op rij te scoren (9-9). Beide ploegen bleven weer gelijk op gaan en wisten om en om te scoren (12-13). Doordat Oranje-wit technisch bleef korfballen en het eigen spel bleef spelen, wisten zij op het einde toch het verschil te maken (12-17). De winst kwam vanaf dat moment niet meer in gevaar en beide ploegen wisten nog eenmaal te scoren, waardoor de eindstand resulteerde in 13-18. Een zwaar bevochten overwinning voor Oranje-wit.

Volgende week speelt Oranje-wit een thuiswedstrijd tegen Rooi. De wedstrijd begin om 13.00u in Sporthal de Wetteling.

Score: Janne (6), Aniek (4), Dionne (4), Kim (1), Nathalie (1), Jessica (1) en Maureen (1).