Bladella 1 – Oranje-Wit 1

Datum wedstrijd: 22 apr 2019
Uitslag: 10-11

Afgelopen zondag was de eerste buitenwedstrijd van Oranje-Wit. Met een zonnig weertje begonnen beide ploegen fel aan de wedstrijd en wisten de gasten al snel de korf te vinden. De thuisploeg had hier al snel een antwoord op door een kleine kans af te ronden. Daarna ging de wedstrijd gelijk op. Net voor de rust wist Oranje-Wit haar kansen af te maken en vergrootte haar voorsprong met 4 doelpunten: 4-8. Dit was tevens ook de ruststand.

In de tweede helft begonnen beide ploegen weer fel aan de wedstrijd, maar ging de afronding wat moeizaam. De gasten stonden sterk te verdedigen, waardoor de thuisploeg ook moeilijk kon scoren. Na verloop van tijd wisten de gasten de achterstand te verkleinen tot 2 doelpunten: 8-10. In de laatste 10 minuten wisten Oranje-wit en Bladella om en om nog te scoren, maar de winst kwam niet meer in gevaar. De eindstand was 10-11.