Oranje Wit 1 – VIOS 1

Datum wedstrijd: 31 okt 2021
Uitslag: 7-11

Oranje Wit 1 – VIOS 1

Zondag speelde Oranje Wit 1 de laatste wedstrijd van eerste helft veld tegen VIOS 1 in Leunen. Oranje Wit kwam deze ploeg tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen ook al tegen waar toen gewonnen werd met 7-9.

Het was Oranje Wit die de score wist te open door het benutten van een strafworp. Beide ploegen hadden moeite met scoren tijdens het begin van de westrijd. Na 15 minuten stond er een stand van 1-1 op het scorebord. Hierna volgde een fase waarin VIOS zes keer achter elkaar wisten te scoren en Oranje Wit de kansen die ze creerde niet afmaakte. Hierdoor kon VIOS uitlopen naar een 1-7 voorsprong. Oranje Wit wist dit gat doormiddel van twee doorloopballen en een afstandschot nog wel te verkleinen, waardoor met een 4-7 achterstand de rust in werd gegaan.

Oranje Wit was gemotiveerd om het gat in de tweede helft te gaan dichten, ze hadden echter moeite met het fysieke spel van VIOS. Oranje Wit wist in de tweede helft snel te scoren waardoor de achterstand verkleind werd naar twee doelpunten. Het lukte Oranje Wit niet om nog dichterbij te komen. Er werd om en om gescoord waardoor het verschil twee doelpunten bleef in het voordeel van VIOS. Tegen het einde van de wedstrijd wist VIOS de voorsprong uit te breiden naar vier doelpunten 6-10. Dit was voor Oranje Wit een te groot gat om nog te dichten. Beide wisten nog één keer te scoren waardoor VIOS er met de punten vandoor ging. Eindstand: 7-11

Doelpunten: Steffie (2x), Janne (2x), Jessica (1x), Dionne (1x), Maureen (1x)