Speel mee met de VriendenLoterij!

Korfbalvereniging Oranje Wit Leunen/Veulen/Heide heeft natuurlijk nog veel wensen  onder andere de aanschaf van nieuwe materialen te realiseren.  Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij!

Op 6 november tussen 19.00 uur en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor Oranje Wit. Het is de moeite meer dan waard, want:

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Samen voor je Club actie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!
  • Iedere nieuwe deelnemer die tijdens de actie KV Oranje Wit gaat steunen ontvangt een cadeaubon naar keuze t.w.v. € 20,-!

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de aanschaf van nieuwe materialen kunnen realiseren. Daar gaan we samen toch voor?