Programma seizoensafsluiting zondag 3 juni

Aanstaande zondag 3 juni hebben we wat te vieren op ons sportpark! Ten eerste zijn er een heleboel kampioenen die in het zonnetje gezet gaan worden. Ook Oranje-Wit C1 en Senioren 4 kunnen zaterdag en zondag nog kampioen worden! Bovendien strijden Oranje-Wit 1 en 2 zondag nog voor promotie naar de topklasse en reserve-topklasse. Dit zou een super prestatie zijn. Jullie support is meer dan welkom bij deze wedstrijden! Na de wedstrijd van Senioren 1 zal het seizoen worden afgesloten en proosten we op alle mooie prestaties van dit seizoen! Hieronder het programma van deze dag. Alles op deze dag speelt zich af op en rondom het korfbalveld.

• 11.00 uur wedstrijd Oranje-Wit 2 – Bladella 2 (voor promotie naar de reserve-topklasse)
  • 12:00 uur koffie en cake met de sponsoren van de selectie en Vrienden van Oranje-Wit
  • 13.00 uur wedstrijd Oranje-Wit 1 – Stormvogels 1 (voor promotie naar de topklasse)
  • 14.30 – 14.45 uur aanvang strafworpbokaal