Oranje-Wit 1 naar de Topklasse?

Na afgelopen zondag 24 maart is Oranje Wit 1 definitief tweede geworden in de zaalcompetitie.
Hierdoor is het voor Oranje Wit 1 mogelijk te promoveren naar de Topklasse door het spelen van promotiewedstrijden tegen de voorlaatste uit deze poule, Prinses Irene 1.

Aanstaande dinsdag 2 april zullen de dames uit Nistelrode te gast zijn bij Oranje Wit in de Wetteling, waar de strijd om promotie begint om 20u00. Vervolgens zal er op zondag 7 april om 13u15 een tweede wedstrijd gespeeld worden in de Overbeek te Nistelrode. Bij beide wedstrijden is een gelijkspel niet mogelijk, waardoor er een verlenging (met eventueel “the golden goal”!) gespeeld zal worden bij een gelijkstand. Indien één team beide wedstrijden wint zal dit team volgend jaar in de Topklasse spelen, bij een keer winst voor beide teams zal er op 14 april een laatste beslissende wedstrijd gespeeld worden.

Al met al: Oranje Wit 1 heeft jullie support hard nodig en zien jullie graag op de tribune dinsdag 2 april en zondag 7 april!